GYM

Gick inte så bra med pluggandet, hur som helst så sitter jag och Olivia och planerar en massa. Vi ska börja gymma flera dagar i veckan tillsammans, sen i vinter ska vi färga håret tillsammans och sola solarium och massa. Kommer bli hur awesome som helst, båda är typ övertaggade, Haha! Nu ska jag iaf städa mitt rum för Maria ska sova här imorgon och jag tror inte hon blir så glad om jag har stökigt rum, haha. Men puss så länge!



-

Kom precis hem, har varit ute med underbara Ayan. Vi drog till gården och va med några killar. Haha Ayan är ju för grym på biljard eller inte, haha. Sen drog vi till mig och satt utanför och snackade om allt och ingenting, sen kom några skit kaxiga ungar, dog fan. Sen drog vi och träffade Asiya och Ubah och på vägen dit såg vi Rebecca och några andra, så vi hälsade på dem. Hihi! Sen drog jag hem för att jag måste plugga till ett prov som jag har på måndag eller tisdag, riktigt jävla tråkigt. Men vad gör man? Aja, Puss!

OLIVIA ÄLSKLING

Olivia hjärtat, du gjorde min dag när jag läste den där texten!
Men du gör alla mina andra dagar också. Du är verkligen grym gumman, första gången jag snackade
med dig visste jag att vi skulle bli riktigt bra vänner & det har vi redan blivit på så kort tid.
Du är så underbar på alla sätt & vis, kan verkligen snacka med dig om allt och jag älskar våran humor.
Jag vet att vi kommer skapa många underbara, roliga minnen tillsammans! Jag vet att vi kommer
ha sjukt kul med varandra som vi har i skolan & på facebook. Tycker vi kan ses mer efter skolan & på helger & så.
Hur som helst är du grymt fin och obeskrivlig, älskar dig hjärtat! ♥

OLIVIA GÄST-BLOGGAR

Hej allihopa!

Nu tänkte jag gästblogga lite, inge vidare på sånthär men gör mitt yttersta för att det ska funka.
vet inte riktigt vad jag ska skriva men som ni säkert redan vet så är julia en underbar tjej och världens finaste samt hur snäll och gullig som helst. Hon är en sån vän som alla behöver och borde ha.
vi kan prata om allt och vi vet att det stannar mellan oss och att vi kan lita på varandra till 100.
har inte känt henne så länge men det behövs inte för jag vet redan nu att hon äkta.
jag hoppas verkligen vi kan ha våran feeeest snart, inbjudningar kommer! haha.
jag kommer alltid ställa upp för dig, och finns för dig, precis så som du gör för mig.
Loveuu

/ Oliva

CANON EOS 1100D

Tänkte visa vilken kamera jag använder för er som undrar. Jag använder  canon eos 1100D och den ser ut så här.

Men nu ska jag sova så ni får ha det toppen. Puss!

Rebecca här!


Som ni ser på rubriken så heter jag Rebecca & jag tänkte gästblogga lite här på underbara julias blogg.
För er som läser julias blogg,men som aldrig har träffat/känner henne ni har verkligen missat något riktigt underbart!,
Julia är så sjukt underbar,hon förstår mig & hon lyssnar alltid om jag behöver prata.Vi har känt varandra rättså länge,men vi har inte träffats så jätte ofta,men nu i sommras började vi träffas lite då & då och nu har vi värsta kontakten,vilket jag är sjukt glad för!.Jag ångrar ingenting med henne,ingenting. Det är omöjligt att förklara hur speciell & bra julia är. Den senaste tiden har jag pratat med julia om allting,för alla har dåliga dagar.. Och julia har fått mig att inse att det finns mycket saker som är sjukt viktigt i livet & att man ska ta vara på allt man har. Jag vetefan vem jag skulle ha snackat med om inte julia hade ställt upp för mig, jjag är så sjukt tacksam över att jag har henne vid min sida. Och jag & julia är kusiner,vilket vi fick reda på för bara någon vecka sen,och jag blev asförvånnad när jag fick reda på det,fast ändå jävligt glad!♥. Julia är alltid den personen som lyssnar riktigt noga och som har världens bästa humor. Innan jag började träffa julia såhär så hade jag en massa frågor som jag ville ha svar på,och julia har berättat varenda svar för mig. Jag tror inte julia själv förstår hur guldvärd hon är,och hur otroligt snäll & fin hon är,jag skulle aldrig kunna vara osams med en tjej som julia,jag skulle få en så sjuk ångest om det hände. Jag hoppas verkligen att julia & ni alla andra som läser det här tar åt sig av mina ord,speciellt julia,för jag menar verkligen dethär!. Jag vet inte hur man länkar såhär men det här är min blogg : www.rebeccaahlm.blogg.se  , och här kommer en bild på mig :
Och du julle? glöm aldrig att jag älskar dej ♥




Just nu

smutsig dator i know, hehe.

Theron.


Just because this isn't a fairytale world dosen't mean people can't live happily ever after.

Chill dag hemma, sovit, kollat tv, spelat gta, snackat med bästavän och lite annat folk i telefon. Följde ju med mammi hem till några och hjälpte henne med en sak, sen när jag kom hem tog jag lite bilder för att jag hade sjukt tråkigt. Hur som helst sitter jag i min säng med chillkläder och lyssnar på musik och snackar med folk, underbart med andra ord. Här iaf 2 bilder på mig, hihi. Puss




Still home

Är fortfarande förkyld och hostig så jag stannade hemma idag igen, imorgon vet jag inte om jag ska till skolan men får väl se. Senare ska jag följa med mammi till några och hjälpa henne med en grej, sen blir det bara att mysa framför tvn eller datorn. Menmen nu ska jag sminka mig och föna håret osvosv. Sen åker vi vart vi nu skulle, men bloggar senare idag. Puss!
söt bild

Beyoncé - Best thing i never had

Sitter och lyssnar på den här låten och snackar med bästavän, love you Linn!

Fin man va i håret då

Sitter i min säng och snackar i telefon med några och chattar med folk på msn och facebook. Eftersom jag inte har något att göra så ska jag nog städa mitt rum lite om jag orkar eller fotografera något. Menmen får se, men nu ska jag fortsätta snacka i telefon. Puss!


bebis är trött

Sjuk

Är hemma från skolan för att jag var vaken inatt och hostade as mycket, inte så kul. Och idag är det gymnasiemässa och jag missar den, det suger. Jaja, jag ska nog gå ner o fixa lite frukost sen sätta på någon film och bara mysa. Ni får iaf ha en toppen dag, puss!

Godnatt

Haha sitter och läser någon random bok som jag fick med kameran, aja nu ska jag iaf lyssna på musik och sova. Mår inte så jätte bra, så får se om det blir någon skola för mig imorgon, men tror inte det. Men ska sova nu, godnatt!

Rebecca Ahlm

Den här texten är till min underbara vän Rebecca Ahlm.
Vi har haft varandra rätt länge på facebook och msn, och vi har snackat rätt mycket.
Och i somras då lärde jag fan känna dig bättre, vi träffades och hade hur kul som helst och flummade.
Sen har vi fortsatt träffa varandra och varje gång jag ser dig ute blir jag skit glad. Du är en sån här
vän som alla borde ha, någon som förstår en och någon man kan snacka allt med, som finns där för en.
Jag kan seriöst berätta allt för dig, du är en av dem få jag verkligen litar på. Jag älskar att jag har någon jag
kan komma till hela tiden när jag mår dåligt, för jag vet att du alltid finns där för mig och det betyder så jävla
mycket för mig, om du bara visste. Alltså det finns så sjukt mycket att säga om dig, du är fin, du är asrolig, underbar, världens snällaste osv. Men vill iaf att du ska veta att du är GULDVÄRD och att jag älskar dig sjukt mycket! Tycker alla borde ha någon som rebecca ahlm, och något jag hatar är att se dig må dåligt. Jag hoppas du vet att jag alltid finns för dig, det är bara att ringa eller komma till mig. Älskar dig älskling! TYCKER ALLA KAN BESÖKA REBECCAS BLOGG HÄÄÄÄÄR!

Nirvana - Smells Like Teen Spirit

älskar låten.

Twilight

Nu ska jag göra något jag inte gjort på skit länge..kolla twilight! Haha får se hur det går, om jag orkar kolla klart filmerna. Längtar i alla fall sjukt mycket till breaking dawn part 1 kommer ut på bio, då fan blir det o gå på premiären.
sry suddig bild.

Tjockisar

Förlåt för dålig uppdatering. Men igår träffade vi Linn och vi var ute och gjorde massa videos och flummade, skit roligt. Sen sov jag hos Sanna inatt och sen idag har jag träffat Charlotta och vi drog till ica maxi och köpte godis, chips och coca cola och tjockade oss som vanligt, hehe.

sen idag när jag var med charlotta, blev dock inte så mkt bilder men ändå (:
typ ingenting för att vara jag och charlotta, hehe..
finns fler bilder som Linn och Sanna har, laddar upp dem när jag har fått dem. Puss!

Sanna.

Ligger i sängen med sanna älskling, vi vaknade halv 9 fan vad duktiga. Hur som helst, igår var det fredag och då var det skola tänkte inte gå för att jag var sjuk, men jag gick för Sannas skull och för att vi hade redovisning som jag inte pallar göra nästa vecka. Sen på kvällen drog jag och Sanna till brickebacken och var där och chillade. Sen sov hon hos mig inatt. Älskar dig gumman<3

Godmorgon

Förlåt, men jag har inte orkat bloggat och det har blivit gästbloggning från folk som ni förmodligen sett. Hur som helst så har jag precis tvättat  håret, ska snart föna det och sminka mig osvosv. Har sovmorgon till halv 10, rätt nice. Idag slutar jag 20 över fyra, sen ska jag och min älskling sanna upp på stan o chilla. Men jag bloggar när jag kommer hem ikväll! Men nu ska jag fixa mig, men ni får ha en toppen dag. Puss!



Gästblogg for real.

Tjenare, det var ett tag sen jag gästbloggade men iaf, nu är det dags;)
Då undrar ju jag vadfan man skriver i ett gästbloggsinlägg?
De flesta brukar ju skriva typ om sin dag, vad dom har gjort och om hur mycket dom älskar den riktiga bloggaren.
Men eftersom jag inte pallar vara som alla andra så tänker jag lägga in stört roliga historier.
&
"Pappa, vem uppfann cykeln?"
"Vet inte."
"Vad är atomkraft?"
"Vet inte."
"Pappa, stör jag dig med alla frågor?"
"Nej, man lär sig inget om man inte frågar."
&
"Gud välsigne mamma. Gud välsigne pappa. Gud välsigne mormor. Hej då morfar."
Detta tyckte pappan var lite konstigt, men han brydde sig inte så mycket om det. Nästa dag dog morfar.
Två månader senare hörde pappan igen hur sonen bad sin nattbön:
"Gud välsigne mamma. Gud välsigne pappa. Hej då mormor."
Nästa dag dog mormor, och pappan blev mer och mer upprörd över situationen. Två veckor senare bad sonen:
"Gud välsigne mamma. Hej då pappa."
Enbart detta gav pappan nästan en hjärtattack. Han sa inget, men följande dag gick han upp tidigt så att han skulle missa morgontrafiken till jobbet. Där stannade han hela dagen. När klockan passerat midnatt vågade han sig hem, ganska stark eftersom han överlevt dagen! När han kom hem ursäktade han sig för sin fru och sa:
"Jag är ledsen älskling. Jag har haft en sjuhelvetes dag på jobbet."
"Tror du att du har haft en dålig dag?" skrek frun "min dag började med att brevbäraren föll ned och dog på här utanför!"
&
- "Visste du att Göran Persson förut hette Göran Hjort?"
- "Nä. Varför bytte han?"
- "Persson var lättare sagt än hjort"
&
- "Vad heter du då?"
- "Erstin"
- "Erstin? K:t då?"
- "Ja, lite"

Man sparar det bästa till sist:
(trumvirvel)
"Det var en gång och den var sandad."
Glömde säga att jag har dålig humor, ahja, hejdå gott folk, hare gött.Älskar dig Julia.

Charlotta gästbloggar *happyface*

Hej folks!

Idag är det jag som bloggar i Julias blogg HAHA (nehe?)

Anyway, vad ska jag skriva för trevligt då?
Kan ju alltid härma de andra med att säga att Julia är en bra vän och så, men jag tänker inte sitta och hålla på att skriva värsta talet om hur bra hon är (det vet hon redan iaf HAHHA) Puss på dig ;) ♥

Jaa, idag har det vart skola osv, ganska tråkigt. Kollade lite skor på stan och lite saker till mitt rum, håller på att göra om det lite :D Äntligen har jag börjat, efter att ha haft det likadant i typ 5 år...ja jag vet att jag är awesome :3

Hmm, vad mer kul kan man tillägga?
Jo men typ att vädret är ju helt awesome just nu, eller hur? -.-
Fan vad jag hatar det, får mig att bli deprimerad, trött och hungrig(<----WTF?) hela tiden...

Hahah ja men det kunde man ju kalla för roligt? Haha, nej nu ska jag inte klaga på vädret, får längta till min födesedag eller något, fast jag vill egentligen inte fylla 17, det är ett sånt meningslöst tal xD

Men nu ska jag sluta skriva att min och Julias humor är helt, ja va ska man kalla det, BÄST-AWESOME-BARA-BÄST! (fast det är ingen som fattar den typ, alla tycker säkert vi är vrickade eller något HAHAHAH)

Bye bye people ♥

Haha min älskling

Ville bara säga att jag älskar MIN Linn!♥
fett sexiga vi va för 12424 år sen, hihi ohjuste..
FÖRLÅT för att jag råkade skjuta bollen på dig idag på idrotten, hehe :$

Jag saknar dig.

Tjenare, skolan har varit sådär. Sen var det brandalarm övningn med rök och grejer, haha lol. Men efter skolan tog jag bussen hem med lite trevligt folk. Sen var jag tvungen att dra till tandläkaren och så, sen har jag bara chillat vid datorn och snackat med underbara människor. Nu ska jag iaf plugga fysik och skriva klart praorapporten eftersom vi har redovisning på det imorgon.

askul läxa eller inte.

Boring

VEM
Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Amanda-Li
Vem smsade du senast? Amanda-Li
Vem tänker du på nu? En person
Vem pratade du senast i telefon med? Linn
Vems hus var du senast i? hehe vet inte, är alltid ute så
Vem önskar du var med dig nu? En person.
Vem är din favoritsläkting? Venne
VAR
Var är din mobiltelefon? bredvid mig
Var handlar du mest? Det är olika
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina tricot
Var åkte du senast bil? Till skolan
VAD
Vad åt du senast? smörgås
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? min kudde hah
Vad har du på fötterna? strumpor
Vad är din favorit färg? har ingen
Vilken film såg du senast? american pie, kmr inte ihåg vilken
Vad hör du just nu? musik från min dator
HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Hm.. nää
Hånglat i skogen? Yes
Tyckt att din kusin är het? Haha ne
Sovit naken? Hehe ja
Kört över hastighetengränsen? Ne
Målat om ditt rum? ne.
Dansat framför en spegel? haha ja
Fått hicka? Jaa
Dumpat någon? jo.
Stulit pengar från en kompis? Nope.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Hehe ja
Varit i slagsmål? Ja
Smugit ur ditt hus? Mja.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Har jag säkert
Hånglat med en främling? Yes
Saknar du någon nu? Om jag gör.. :(

Måndag..

Tjenaaaaare, efter skolan så drog jag och Meda och sålde lite kakor. Hihi! Sen så träffade jag Ayan vid 6 tiden och då var vi vid någon dans grej fast vi drog aldrig in. Sen så var jag med Rebecca och Ersana och några fler i gården, fast kunde inte stanna där så länge menmen. Nu sitter jag här och snackar med Linn på facebook och några andra söta människor. Jaja, nu ska jag fixa lite grejer så ni får ha det bäst. Puss!



Gr8 Day!

Vaknade as tidigt pga en grej, sen fixade jag och Maria oss sen drog vi ut och träffade underbara Ayan. Sen har vi tagit massa bilder och Träffat Romeo och Ahmed, haha för kul. Sen drog Ayan hem, då tog jag, Romeo, Ahmed och Maria massa bilder. Sen drog Romeo och Ahmed någonstans, så då drog vi och träffade Charlotta sen träffade vi Ergin en stund sen har vi tagit massa bilder. Sen träffade jag Ayan och Filsan senare på kvällen. ♥

Falsk

Fyfan jag orkar inte mer med dig!
tänker fan skita i dig fullständigt nu.
-

What the fuck?

Några random bilder från idag, orkar inte blogga just nu hänt skit mycket.
suddig bild hehe, imorse i köket med några personer.
söt chokladask jag fick från praoen för att jag fyllde år! Hihi♥
Jaja nu ska jag vara social mot Maria som slaggar här ikväll, älskar dig gumman<3

GÄSTBLOGG

hejhej maria häär!
Som ni ser gästbloggar jag, okej typ solklart!
Aja men iaf jag ska berätta om min dag,
idag har jag varit i skolan och typ bara haft tråkigt..
Först hade vi massa tråkiga ämnen sen hade vi rast kör, musik lunch, chapel..
sen tog jag och Emelie i min klass skolfoto för vi va inte här när vi tog med klassen,
rEtards, nejdå haha!
Sen hade vi fkn bk sen So vi hade ett läxförhör som ingen visste att vi hade förutom
nördarna då....(a)
hahaha nejdå jag är snäll..
Just nu sitter jag och webbar med julia, chill
va nere och köpte godis för en stund sen köpte typ 1 kilo, okej careface....
Och imorn ska jag hem till julia och chilla där sen på fredag drar jag dit och
sover där azuuum!
Aja jag tror inte jag har något mer att skriva, eller jo I'm Awesome!
Love you Julia Björk!♥
Ni kan besöka min blogg här!
Seeya!
Söta bilder på mig och julia, du och jag föralltid honey!

yasmin sharif in da house!

shenna, yasmin här.
gästbloggar på älsklingens blogg..
som några av er kanske redan vet så fyller denna fina tjej på fredag!
so sweet, grattis till henne iallafall, hoppas du lever i 100år till ♥
men nu ska jag ta och berätta om vad jag gör,
gör läxor (spanish)
hola amigo, joo ni 2 läxor tills på fredag sedan PROV på tors & fre!!
god damn it, save me mates.
aja men samtidigt kollar jag på käre idol och snackar med julia.
ska maybe duscha efteråt sedan im going 2 sleep..
eller nej skoja, har sovmorgon imorn/ haha suckers (Y)
haha konstig är jag men aja ceya bithcezz .
i love you julia björk, ur so freaking amazing!

Gymmet snart

Naaaaw, älskar dig aida cesko!<3
-
Sitter på min prao och chillar, ska snart iväg till gymmet med Josefine. Sen efter det ska jag hem
och ta en dusch och sen blir det att ägna mig åt att plugga hela kvällen, inte så roligt men men.
Jaja nu ska jag dra, ha det bäst. Puss!

LOVE YOU!

Hej alla Julias blogg läsare!
det är jag Aida, hennes kompis som gäsbloggar. vill verkligen berätta vilken underbar vän hon är. alltså, vi bråkade typ jämnt förut men nu har vi inte ens tjaffsat. och det är så himla skönt, nu vet jag äntligen vart jag har henne, med henne kan man snacka om allt mellan himmel och jord plus lite till. dock bor vi några kilometer ifrån varandra, alltså bor jag utan för Örebro. men kan vara rätt skönt i bland, utanför all folkmassa. men nu ska jag återgå till min kära vän. vi har känt varandra i ungefär 3 år snart, och det är nu jag börjat insett att hon är ärlig och förstås en grymt bra tjej. finns inte många där ute som är som hon, i bland kan vi väl dryga osv. men det är inte för att jag tycker illa om henne, utan för att vänner gör det och man ska alltid förlåta än riktig vän. och det är det jag gör för jag vet att hon inte menar saker och att jag inte menar saker jag säger till henne. båda har fötterna på jorden, vet vad vi gör och vad vi inte ska göra. vi har dock aldrig träffats, det skulle ske i sommras men det blev lite ändrat. så jag hoppas verkligen att det blir snart framöver. ville bara säga det, älskar dig julia! puss.

6 Dagar kvar.

Hejsan hoppsan, ligger i min säng och chillar. Idag är det lördag kommer inte göra så mycket,
Maria kanske kommer hit ikväll och sover över, hoppas. Snackar iaf med Amanda-Li och Lovisa och lite annat trevligt folk på msn. Idag får jag inte gå ut, hade dragit ut och träffat Amanda-Li om jag fick, men nej jag har utegångsförbud, hur trevligt som helst.
Nu ska jag iaf städa och så, ni får ha det toppen bra! Uppdaterar senare om Maria kommer hit eller inte. Puss!


älska new york eller vad?

Jag orkar inte mer.

har du..
hånglat med fler än fem personer? - håller inte räkningen
myst med någon speciell? - ja
pussat en killkompis? - ja
pussat en tjejkompis? - yes
saknat någon riktigt mycket? - aa..
fått nya vänner? - yes!
haft sex? - nope
gråtit? - ja
älskat någon på riktigt? - ja?
gjort något du lovat dig själv att inte göra? - ja många ggr
gjort något inom kärleken som du sedan ångrat? - ao
varit förälskad i någon? - hihi ja
kramats med någon?- ja
fått en rikig utskällning? - haha, ja
busringt till någon? - Ja såklart, skit roligt!
ljugit? - ja
ljugit minst 100 gånger för någon vän? - nej
rökt? - ja
snusat? - usch nej
druckit alkohol? ja
rymt hemifrån? - nja.. inte direkt rymt
skolkat? - aa
slagit någon riktigt hårt? - hah ja
varit riktigt arg på någon? - ohja
hatat någon? - hata är ett starkt ord, men jag gillar inte en del personer
skrattat? - haha ja
sovit i tält? - no
sovit under bar himmel? - typ ja
varit på gröna lund? - ne
varit på liseberg? - ne
varit på kkneipbyn? - kknei.. vad då?
varit utomlands? - aa
varit i en annan stad? - haha men ja
förlorat en vän? - ja
gett en vän stöd? - yesyes
sökt tröst hos en vän? - ohja
gråtit tillsammans med en vän? - ja
sovit över hos en vän? - yes många ggr fan!
varit tillsammans med någon? - ja
sovit med någon av det motsatta könet? - ja

denna månad..
har du varit kär? - ja, det kan man väl säga
har du kramat någon? - yes
har du pussat någon? - yes
har du kysst någon? - yes
har du skrattat? - ja
har du gråtit? - aa

när..
grät du senast? - förra veckan
skrattade du senast? - förut
kysstes du senast? - tisdags
duschade du senast? - igår
lyssnade du på musik senast? - förut idag

hade du kul senast? - nyss

vem..
kramade du senast? - min hund, hehe
pussade du senast? - :)
kysste du senast? - :)
pratade du i telefon med senast? - pappa
fick du sms av senast? - hehe orkar inte kolla

om dig..
vad heter du? - Julia
var kommer du ifrån? - småland
hur gammal är du? - 14, 15 om en vecka
när fyller du år? - 16 september
tycker du om någon just nu? - ja
vem har störst inverkan på dig? - ?
vad ska du göra imorgon? - vara med vänner
var vill du bo när du blir stor? - Usa
vad vill du bli när du blir stor? - vet inte än 
vilken årstid tycker du bäst om? - sommar
vad skulle du göra om du vann en miljon? - köpa massa saker och åka till usa :D
har du piercingar? - nja inte direkt piercing
har du tatueringar? - ne
vill du gifta dig? - nja inte just nu
vill du ha barn? - inte just nu
solar du ofta? - haha ne
är du bra på att laga mat? - haah aa faktist
gillar du att dansa? - nja
är du vig? - no
vilken är din favoritglass? - Ben and jerry's

49 minuter.

Sitter fortfarande på praoen, inte så jätte kul. Men jag slutar om 50 minuter,
skönt. Då går jag hem och då blir det att äta, plugga & städa mitt rum.
Låter ju jätte roligt! Men nu ska jag chatta med trevligt folk, puss!


Prao är ju kul eller?

Sitter på min prao och har tråkigt, slutar 3 ungefär...döda mig.
Imorgon är det fredag & då ska jag förmodligen träffa min älskade linn!

Uppdaterat!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag kunde inte. Började praoen ungefär vid halv 9 igår och sen slutade den vid 3 tiden. Då tog jag bussen till Rudbeck skolan och där träffade jag Charlotta. Sen drog vi upp på stan eller ja rudbeck är ju i stan men iaf. Där träffade jag Elvis en kort stund sen träffade vi Mohamed och chillade med honom. Sen tog jag och Mohamed bussen till vivalla sen drog jag hem. Och sen gick jag ut typ direkt och träffade Amanda-Li sen träffade vi lite folk, omg... jag ramlade mitt i centrum en aning pinsamt x'D Aja, är ju på pappas jobb just nu där jag har prao så jag ska nog gå ut och fortsätta jobba..kul. Bloggar mer ikväll i think, hare så bra! PUSS

Random

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? - yes

Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - nej

Hur många har du varit kär i? – en

Är du kär just nu? - nja vet inte riktigt


- 11 frågor om dig själv
Fullständigt namn? – Julia Maria Björk.

När fyller du år – 16 september.

Några piercingar? – örat.

Vad har du på dig just nu? – En oversize tröja och shorts.
Vilken årstid är bäst? – sommaren och vintern.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att få sova ut, lr få vakna bredvid någon man tycker om.

Vad tycker du mest om hos dig själv? - vet inte riktigt.

Vad är du bra på? - att sova.

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon.
Isåfall, vem? - finns massor

när hade du senast sex? - oskuld

 

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?  ingen vet allt om mig.

Vem är den roligaste av dina vänner? finns många

Vem är snyggast av dina vänner? hehe vet inte

Vem är mest partyprisse? jaaduu finns många där med, hehe
Vem är den du helst har filmkväll med? finns många
Vem av dina vänner är mest "evil"? ingen

 

- 11 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? vet inte riktigt

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? njae
Vem är farligast i din familj? vet inte 
Vem ser roligast ut i din familj? venne

Vem är coolast? – jag?
Har ni något husdjur? – ja
Mest gemensamt med? – ingen
Underhållningen? - pappa
Roligaste kvällen med familjen? vet inte, finns många

vilka består din familj utav? - Mamma, Pappa, Victor, Alex, Linnea och Jag!

 

- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? – vart på prao, sen träffat lite vänner
Vad ska du göra ? – datorn
Har du gjort något dåligt idag? ja
Har du duschat idag? Aa, ska göra det snart igen

Är du trött nu? - lite
Går du i skolan? – ja

Har du varit i skolan idag? - nope

- ANNAT
Hur mår du just nu? – sämst
Har du piercat dig? - nej
Är du hungrig nu? – ja
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se och facebook!

 

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Abdi. 
Vem ringde du senast? Maria. 
Vem sms:a till dig senast? en person
Vem sms:a du till senast? en person

 

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? en stund sen

Hur länge sen var det du träffa din farsa? – en stund sen


- ÖVRIGT

Gillar du punk? - ja eller va?
Har du sminkat dig idag? - ja

Har du bra självförtroende? - nja inte direkt

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? – ja
Vilket är ditt favoritband/artist? finns många!

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - yeaah
Har du fler än 5 tröjor ? - jaaa

 

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - yes
Använder du wax? - no
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - nej

Använder du hårspray? - ibland

Använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? – yesss
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - no
Använder du brunkräm? - ne
Använder du rouge? – ne
Uppsatt hår eller utsläppt? – utsläppt
Plattar/lockar du håret varje dag? - ja..
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? –  nej hahaha

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? – nja
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? – haha
Har du snott en kompis pojk/flickvän? - nej haha

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej

Vem sov du senast bredvid? – Linn tror jag

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? – nej haha
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – vet inte

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – neje  
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – ne


Damn

Har inte orkat blogga någonting idag men iaf. Praoen började halv nio och idag hade dem friskvårdsdag så vi åkte någonstans och gick runt där och sen åkte vi hem till några och åt mat där, det var jätte gott! Sen slutade jag och då åkte jag och pappa hem och så. Sen tog jag en snabbdusch och fixade mig sen drog jag upp till centrum och träffade maria sen var vi med några och åt kebabrulle sen har jag bara chillat och så. Imorgon ska jag träffa min underbara vän Charlotta, får väl se vad vi hittar på men det blir väl något kul som alltid, jaja nu ska jag duscha igen hihi puss!
escape the fate♥

A few people care, the rest are just curious.

Sitter i mitt rum och lyssnar på jätte bra musik och chattar med underbara människor! Imorgon börjar min prao, får väl se hur det blir. Ska praoa hos min pappa och imorgon skulle vi åka någonstans och grilla och sen äta hos ett par, så det kommer bli riktigt chill! Har iaf inte gjort någonting idag eller jo, jag drog en sväng till Charlotta och lämnade hennes kamera sen har jag snackat med henne i telefon och vi har snackat om allt mellan himmel och jord. Men men nu ska jag städa mitt rum behövs verkligen även om jag städade det igår, hehe. Men ni får i alla fall ha det toppen bra så bloggar jag senare. Puss!

fick bli någon random bild från arkivet.

Jimmy eat world - Hear you me


Det är okej att känna


SHITCHILLA.BLOGG.SE

Nu har Charlotta skaffat blogg igen, så besök den!

;)

Godmorgon! Har sovmorgon idag till fem över halv 10 och jag är redan vaken för att jag ska fixa mig och så sen vid kvart i nio drar jag och möter charlotta för att vi ska gå tillsammans en bit! :) Idag slutar  jag 20 i 3, har 4 lektioner idag tror jag det var, så det är riktigt skönt. Men men nu ska jag fixa klart mig, ni får ha en toppen dag. Puss!

<3

jag älskar dig världens bästa vän!♥



V.OX FESTIVALEN

Glömde lägga in bilder från v.ox festivalen, hehe. Men här är 2 bilder från bandet Smash into pieces!
Tog bilderna från Linns blogg som ni hittar här. Nu ska jag äta frukost så puss!

SKOLFOTO

Godmorgon! Har egentligen sovmorgon men eftersom vi har skolfoto idag så steg jag upp tidigare så jag hinner fixa mig och leta fram kläder och för att jag kom på igår när jag hade lagt mig att vi hade skolfoto idag, men men. Men nu ska jag fixa klart mig, jag bloggar efteråt om jag hinner. Ha en toppen dag annars. Puss!

RSS 2.0