MARILYN MONROE


en bild jag gjorde på marilyn monroe för en stund sen..♥
och ikväll vid 12 tiden så kommer jag blogga om en sak,men det får ni se då!

NO MATTER WHAT I DO, ALL I THINK ABOUT IS YOU

Va ute med charlotta och hennes bror förut, vi tog kort och gick runt o snackade och flummade♥
Ikväll blir det att vara hemma och chilla med familjen,pappa köpte förut godis,chips och läsk o lite sånt,MUMS!

3 bilder från idag!



you're amazing!

HEADACHE

Godmorgon bloggen,
har ont i huvudet.. tog en ipren förut så får hoppas på att det blir bättre! Igår var det sista dagen på praoen,skönt! Senare på kvällen vid åtta halv nio tiden drog charlotta,david och jag till ica maxi och jag köpte lite saker!
Haha på vägen hem hände det en liten olycka,haha shit asså!
Men iaf ska börja städa mitt rum nu och sen blir det att fixa mig och så,men jag bloggar ikväll!
puss

MUSIC

haha länge sen jag laddade upp musik och sånt på bloggen,men här är 2 låtar jag älskar!


LOVE

Godkväll,haha eller nåt.
Läste aidas gästinlägg,åh puss på henne hon är bäst! Jag älskar henne,så himla bra är hon! Tycker alla ska kolla in min kära väns blogg http://aidacesko.blogg.se

Men iaf just nu sitter jag och tittar på grey's anatomy på femman! Och idag hade vi ju prao som vanligt då,vi fick gå efter ett schema idag,haha första gången!
Sen fick vi göra lyxshakes och testa stå i kassan lite sen fick vi göra lite annat,men roligt var det iaf!
Sen kom pappa och hämtade mig och körde hem mig sen kollade jag på tv och åt lite!
Men nu ska jag chatta vidare med världens bästa! Ses så länge,puss!

Aida gästbloggar!!

♥Hej alla Julias bloggläsare!
Det är Aida, Julias kompis som gästbloggar lite grann.
Hon bad mig göra det så jag gör det med en gång så jag inte glömmer bort det.
Tänkte faktiskt börja med att säga att Julia är en fantastisk tjej, man kan verkligen inte glömma bort en sådan tjej.
Hon är obeskrivlig, vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Och jag är så glad över att jag har hittat en äkta vän som är sann, som inte säger till andra, som bara finns där i alla lägen. Vem vill inte ha en sån vän? Hon förstår egentligen inte hur härlig och snäll hon är, i bland kan hon bara bryta i hop och det gör vem som helst. Och det första hon säger är " jag känner mig inte värdefull" men gumman du är det, om inte DU är det är ingen det.
Alla vi kan ha våra dåliga dagar, speciellt vi tjejer och vi svänger som karuseller.. Men oavsett vad så är du en solstråle enligt mig. Du göra mina dagar,mina kvällar mitt allt. Ingen Aida utan sin lilla Julia. Julia är faktiskt ett år äldre än mig, men det känns som att vi är lika gamla, vi är så lika med ändå så olika. Vi har aldrig träffat i verkligheten, men det ska ske i sommar kanske till o med innan? Det är ett måste. Och för er som jävlas med henne, alltså släpp henne låt tjejen leva livet? ni vet inte ett skit om henne, jag vet många som har svikit henne. Och jag vill verkligen inte att hon ska vara ledsen och sårad, ni vet säkert inte ens hur det känns. men båda vi vet det, visa nu att ni verkligen är mogna och kan vara er själva bakom data skärmen. Ta reda på hur människan är istället för att påpeka varje liten grej, JAG ÄLSKAR DIG JULIA BJÖRK NU OCH FÖR ALLTID! Du är det näst bästa som hänt mig i livet, puss♥
Jag hoppas att ni har det bra, och att ni följer hennes blogg dag som natt, natt som dag.
Besök gärna min blogg också HÄR
/ aida cesko

.

Godmorgon♥
just nu sitter jag och käkar lite frukost som består av 2 mackor och juice åt frukost förut också men vart hungrig igen,haha. Idag är det prao får väl se vad vi kommer få göra,säkert torka bord och sånt.
Men iaf ska äta upp sen borsta tänderna sen fixa mig!

ha en bra dag,puss

MAX HAMBURGARE

Hejhej,
sitter och kollar på Bachelor,haha vet ändå vem Brad kommer fria till men iaf det är roligt att kolla på!
Idag var det tillbaka till praoen,då vare några andra som jobbade där idag + emma och robin som vi träffade förra veckan på praoen, men iaf idag fick vi göra.

- gå soprundan där ute som vanligt
- sätta upp parasollerna
- ta bort graffiti som någon tönt hade målat dit-.-
- städa i diskrummet
- städa soprummet(dagens höjdpunkt,not-.-)
- sen kommer jag inte ihåg vad vi fick göra mer,eller jo vi fick äta,mums!

fast jag har börjat tröttna på maxmaten,haha men bättre än skolans:)
juste lillemor(franska lärare) kom och hälsade på oss:)

Tror nog att jag ska ta med kameran imorgon och ta lite roliga bilder på praoen om jag hinner men vi får se:)
Men nu ska jag kolla klart pogrammet,så vi höres puss!


OUT OF SIGHT

Hejhej!
Dagen har varit toppen,på morgonen gjorde jag inte så mycket tog en dusch o fixade mig lite, senare vid 2 tiden så träffade jag Charlotta och vi gick till centrum och tog ut lite pengar,sen cyklade vi till stan och gick till Ica och där köpte jag glass åt oss,sen gick vi till slottet och satt där i skuggan och snackade om allt möjligt!

Sen vid typ 4 tiden så gick vi till konserthuset och där väntade vi på Maria och Josefine så då var jag med dem och Charlotta drog och träffade sin kille.
Haha jag och maria o jossi satte oss vid några bänkar och sa hej till alla som gick förbi,vissa gav ju värsta bitch blickarna,haha:o Sen gick vi till våghustorget och där va enis och dansade o massa,haha för kul kille asså! Men senare vid sex tiden så drog jag och träffade charlotta igen och då gick vi till Sf och gick på toa,haha. Sen så cyklade vi hem och jag åt hos mig o charlotta hos sig,sen vid åtta träffade vi varandra igen och cyklae till Ica maxi där köpte jag sourcream och onion chips och ost ringar,fett gott hihi! Sen satt vi bara hos henne en stund,sen vid halv tio tiden ungefär så drog jag hem till mig!

Och just nu sitter jag och kollar på "Out of sight" på kanal 3,den är bra. Men ska fortsätta kolla,puss!


fina lotta!

TÖRST

Godmorgon,
vaknade för en stund,men är fortfarande skit trött. Igår vid fem-sex tiden på morgonen så va vi på väg hem,vi kom hem typ åtta - halv nio på kvällen,men jag tyckte att det gick rätt så fort,fast jag läste mest o sov mest. Jag fick en bok av min moster som hon redan hade läst,den heter "Törst" Som jag läste ut i bilen,den var skit bra!

Sen kommer hon att skicka "Fruset blod" till mig för hon har redan läst ut den,sen hade hon beställt 3 till böcker från serien "Vampire Academy" Första är ju törst,sen andra fruset blod o.s.v :) Så då skulle hon skicka dem när hon hade läst klart dem också:)

Så ni som gillar vampyr böcker och sånt,läs den!

PÅSK

Godmorgon,uppe tidigt..idag igen.
Igår så åkte vi skoter till en backe och där va vi och grillade och hade kul,så åkte jag skoter med pappa. Haha shit vad kul det va, han körde skit fort & upp för backarna,sen fick jag köra!
Haha och jag gasade as mkt,men sen åkte vi tillbaka och senare vid fem tiden drog vi till våran morbror och fikade lite där sen åkte vi hem och gjorde inte så mycket.

Idag ska vi ju äta påskmat och påskägg,riktigt gott!
Så uppdateringen kommer nog inte vara den bästa idag,men jag bloggar imorgon:)

Men ni får ha en bra dag!
puss

JOHNNY CASH

Godmorgon människor,
vaknade tidigt för att mina kusiner lekte och sjöng o sånt där,men men. Igår gjorde jag inte så mycket mer,vi lastade på med grenar på kälken bakom skotern och sen åkte vi med det till majbrasan och lastade av o.s.v sen åkte vi tillbaka o så höll vi på sådär tills vi var klara,haha sen fick theron åka med också,haha! Sen när jag kom in så duschade jag mig och sen gjorde jag inte så mkt.

Idag ska vi dra till våran morbror och det ska bli kul! :)
Men bloggar mer ikväll, kmr väl ngn bild från dagen!

men ha en bra dag!

hade ingen annan bild så det får bli en bild på johnny cash,synd att han är död:(

<3Johnny Cash

Adidas

Tjena,
vaknade skit tidigt typ klockan 6 fast jag gick och la mig 2? haha,asg! Men sen somnade jag om, och sen när jag vaknade så fixade jag mig och så sen åkte vi till stan jag mamma,pappa och linnea. Jag köpte bara en adidas parfym på lindex för 100kr,billigt.



ursäkta suddiga bilder

NYTT I GARDEROBEN



här är tröjan & jag älskar den!
Den kommer användas mycket i sommar med ett par slitna jeans shorts!

GRILLAR HAMBURGARE

Hejhej bloggen,
just nu sitter jag här hos min mormor och vi håller på att grilla hamburgare,riktigt nice!
Föru så var mommo,mamma,pappa och jag inne i stan och handla lite samtidigt passade jag på att köpa en magtröja åt mig,skit snygg är den! Kommer lägga ut bild på den senare :) Och vi köpte 2 tröjor till linnea också,dem är fina:)

Men nu ska jag hjälpa till lite innan vi ska käka och så,men vi ses senare!

SLINGAR HÅRET

Godmorgon,
sitter just nu med slingmedel i håret ska gå och skölja ur det om 10 minuter:) Hoppas det blir bra,lägger nog ut bild på hur det blev och hur det var innan!

Idag ska jag nog vara ute med småbarnen senare kanske vi ska till våran morbror,det ska bli kul! Men snart ska jag skölja ur medlet så hejdå!


STRESS

Tjena allihopa,
efter maten så gick vi ut och åkte pulka med småbarnen och så,sen så åkte vi skoter lite på isen och alex åkte bakom på bobben,haha shit vad kul det var att kolla på honom, vi körde rätt så snabbt och han flög av i slutet,höll på att dö,haha.

Sen har vi varit inne och kollat film och käkat chips och ostringar,skit gott! Sen vid 6 tiden så drog jag,linnea,magnus och låtsasmorfar ut och körde skoter till dit vi skulle fiska, jag fick 2 fiskar direkt efter varandra men sen fick jag inget mer och dem andra fick inge fisk,haha!

Men nu ska jag dricka lite påskmust och spela stress med linnea för kul,men vi ses puss!


HAPPY

Hellu allihopa!
vaknade ganska tidigt men somnade om men gick väl upp halv 10 något sånt där? sen har jag varit ute med småbarnen , Isa(kusin) och Melvin(grannen) Vi åkte pulka och gjorde snökojor,haha för söta! Sen har vi varit inne och lekt lite och kollat på tv! Och  snart ska vi äta mat,mums! + att jag är hungrig!

Sen efter maten ska vi nog gå ut och göra något kul! Saknar örebro för att det är typ +17 grader där,men men det är ändå kul här,men nu ska jag leka med småbarnen innan maten!


gammal bild på mig

DO I LOOK LIKE A GIVE A FUCK?

Godkväll eller nåt,haha
Dagen har varit super! Maten var skit god och sen åkte vi skoter lite senare och det va såklart roligt,men det är roligast att köra själv,kanske ska göra köra lite skoter imorgon vi får se!
För någon timme så körde jag,anna,magnus och linnea ett pussel med as små bitar,va skit jobbigt men till slut blev vi klara,haha! Men men ska chatta med lite folk och sen sova,jag är duktig som lägger mig tidigt:)

weheartit.com

SÖNDAG

Hällu!
jag är glad att statistiken har höjts, väldigt roligt! Idag har jag inte gjort så mycket, har varit ute och lekt med mina små kusiner och varit inne och kollat film och gjort lite annat kul!

Och nu håller vi på att grilla,riktigt nice! Men nu ville isa att vi skulle leka,hihi för söt!

WISH YOU WERE HERE WITH ME

häällujsan,
sitter i matrummet eller vad man ska kalla det ska nog ta någonting att äta snart men först tänkte jag vara snäll och blogga.

Har sett att statistiken har höjts vilket är awesome! Och om ni orkar så får ni gärna följa mig med bloglovin har ju fixat det till den här bloggen,hade ju det till min förra blogg..men aja whatever. Senare ikväll kommer mina kusiner hit dem har åkt från uppsala och dem ska väl vara här ungefär lika länge som vi? Men iaf imorgon ska jag nog åka ännu mer skoter hihi. Okej.. vilket meningslöst inlägg.. aja men laddar upp det iaf!



PUSS

ME AND LINN

tjeeeeeeeena,
tänkte lägga ut lite bilder på mig & linn bara för att jag saknar henne, så njut!
och alla bilderna är inte seriösa,haha!



Haha fett gamla bilder asså, men det finns sjukt mkt fler bilder men tror dem är på bärbara hårddisken!
Men men ha en bra dag!

HEY BEAUTIFUL.

Hejhej, min uppdatering är ju inte dirre den bästa men det är för att jag är i norrland och är ute den mesta tiden! Det är verkligen skit kul här, igår så åkte vi skoter och gjorde lite andra saker. Sen idag åkte jag och linnea skoter med våran morbror och vi fick köra,haha för kul det är. Och sen förut så åkte jag och melvin på hans fyrhjuling haha för söt är han! Ska nog gå ut lite senare men nu ska jag bara chilla och så läsa lite bloggar och kolla facebook och så!
Så  vi ses,puss!


VARM CHOKLAD



Framme

Godmorgon, är uppe tidigt idag men det är bara för att min lillasyster är så underbar *host* och väckte mig. Men iaf förlåt för att jag inte bloggade något igår men var så trött att jag inte orkade.
Men vi åkte iaf igår kl halv 6 på morgonen och kom fram någon gång vid åtta på kvällen,resan gick ganska snabbt. Haha ni kanske tycker jag är konstig som tycker det, men jag sov och kollade film så det gick rätt fort eller kändes iaf så. Men nu på morgonen har jag inte gjort så mycket drack varm oboy med grädde,MUMS! Ska nog snart gå ut och göra något kul. Men nu ska jag vara social mot dem andra, puss!

YOU ARE WHO YOU ARE WHEN NO ONE IS LOOKING.

Tänkte blogga lite snabbt,ska snart gå upp på mitt rum och packa till imorn och så.
Jag ska ju till norrland för er som inte vet, där är det fortfarande snö men det gör ingenting för då kan jag åka skoter.

Men iaf, jag snackar med Lotta på msn och vi ska på yeah festivalen i maj(27-29) som är i stadsparken, för er som inte vet så är det en gratis festival men iaf vi ska förmodligen gå varje dag. Kommer bli grymt kul!
Men ska packa nu,men bloggar nog ikväll. :)

bild från förra året.

Vill ni få mer bloggläsare?

Ett litet tips för er som vill ha fler bloggläsare,
klicka här och bli medlem(bloggtrafik.nu), man samlar poäng genom att trycka på "SURFA/SAMLA POÄNG" och då kollar man runt på lite bloggar och genom att kolla på bloggarna får man poäng och ju mer man kollar ju mer poäng får man och fler bloggläsare & det är helt gratis.

Hoppas ni fattar!

KEEP SMILING

Hejhej,
dagen har varit lite sådär, vaknade sju men låg kvar sen gick jag ner och kollade tv med mammi,sen började jag fixa mig och åt frulle. Sen mötte jag Meda 10 i nio sen gick vi till max och vi fick göra lite olika saker där.

Men sen kom charlotta och då gick vi till mig och lämnade cykeln och sen gick vi ut och satte oss vid några gungor och satt och garvade som vanligt och snackade om lite saker,puss på henne!
She made my day!


random bild men bättre än ingenting!

NEW

Fick beslutångest förut om jag skulle fortsätta blogga på devote eller börja blogga på min gamla blogg.se (awesomejulia) Men det vart inget av dem, utan jag gjorde en ny på blogg.se, ska försöka blogga på den så långt det går!


Men jag bloggar mer när jag kommer på någonting att blogga om,puss så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0